ESCOLA ALBA

 • L’entorn de l’escola, amb el pati, els arbres, etc.. ens va encantar. 
 • Ens va agradar molt el tracte durant les portes obertes, el detall de les explicacions i sentir que deien que a P3 el que feien les primeres setmanes era acollir els nens i nenes, estar amb ells, abraçar-los, etc… 
 • A nivell d’AMPA també són molt actius i ja hem participat en activitats com la construcció d’un paller amb gallines. 
 • Quan fan les classes a P3 (A i B) les mantenen amb els mateixos alumnes durant P3, P4 i P5, però a 1r canvien les classes i barregen els nens de A i B fins a l’altre cicle. A cicle mitjà tornen a barrejar els alumnes, fins a cicle superior (6è). Afavoreix la interrelació entre alumnes i la diversitat. 
 • Activitats amb nens d’edats diferents dintre del mateix cicle. Tres cops per setmana, (dill-dx-dv) de 9 a 11h del matí les classes de P3, P4 i P5 es divideixen en terços i fan tallers conjunts. 
 • Fan apadrinament lector, P3 amb 6è, P4 amb 5è, P5 amb 4rt… i cada nen té un padrí/-na que un cop per setmana els llegeix un conte o fan activitats conjuntes. 

http://agora.xtec.cat/ceipalba/categoria/infantil/p3/

http://www.holalleida.com/buscant-escola-per-a-bessones-de-nuria-mora/

2 respuestas a “Escola Alba”

 • La meva filla també va a l'Escola Alba i n'estem molt contents.
  Com diu l'altra mare, l'entorn és privilegiat i per nosaltres era molt important el contacte amb la natura, estar envoltats d'arbres i tenir molt espai per jugar, sense estar envoltats d'edificis.
  Crec que a les portes obertes l'escola no es "ven" del tot bé. Perquè es te la idea de que és una escola una mica "antiga", però treballen per projectes, racons, com deia l'altra mare, barregen diferents cursos, etc
  Les families també ens impliquem molt en els projectes. Com ja han dit, vam construir un galliner pel pati d'educació infantil, on també tenen hort i treballen molt amb l'entorn. Podeu veure aquí la construcció del galliner on van col·laborar moltes families: http://agora.xtec.cat/ceipalba/general/inici-construccio-del-galliner/
  Un cop a l'any les famílies fem una acampada al pati de l'escola i els nens ho gaudeixen molt. Ara hi ha famílies organitzant el carnestoltes i ho estan fent molt bé!
  El tracte és fantàstic, els mestres tenen molta iniciativa i moltes ganes de fer coses. Als nens que entren a P3 els acullen d'una manera molt especial i conviuen molt, ja que gairebé el 100% dels alumnes menja a l'escola.

  • Moltissimes gràcies Anna per la teva aportació, de ben segur que ajudarà a la decisió de moltes families i animar-les a veure in situ aquesta escola. Gràcies!!

Comentarios cerrados.